Ambachtelijke chocolatier La Praline in Ekeren, overheerlijke artisanale chocolade en pralines

 

Meesterchocolatier sinds 1985
La Praline in Ekeren bezorgt haar klanten al bijna twintig jaar het beste uit de wereld van de chocolade. Elke praline en elk stuk chocolade wordt ambachtelijk bereid in ons eigen atelier – en dat proeft u. Want échte kwaliteitschocolade krijgt u alleen maar door twee ingrediënten met elkaar te vermengen: pure versheid en onversneden vakmanschap.

 

 

Breng ambachtelijke chocolade en pralines naar uw klanten
Al 15 jaar lang levert meesterchocolatier La Praline haar pralines en chocolade aan een uitgelezen cliënteel van snoepwinkels, restaurants en bakkers.

Waar u kwaliteit vindt, vindt u onze producten. Een uitgebreid assortiment van pralines in de meest verfijnde smaken, een vlotte levering en elke dag weer vers bereide kwaliteitsartikelen – dat garanderen we u.

 

Leg uw klanten in de watten

 

Wilt u uw klanten iets speciaals aanbieden met Moederdag? Of voert u een originele promotiecampagne rond Kerst?

Neem meteen contact op met chocolatier La Praline in Ekeren. Ter gelegenheid van elk belangrijk moment bieden wij u unieke, verrukkelijke chocoladecreaties aan.

 

Leg uw klanten smaakvol in de watten op feestdagen, verjaardagen en andere unieke gebeurtenissen, met onze ambachtelijk bereide pralines en chocolade.

Ontdek onze artisanale producten vandaag nog.

 

Bestel enkel wat u nodig hebt

 

De intense smaak van échte artisanale chocolade wordt bepaald door de versheid van de ingrediënten. Daarom houden we bewust geen stock achter de hand. Elke praline wordt altijd bereid op vraag van de klant. Resultaat?

U bestelt enkel de hoeveelheid die u nodig hebt en bent zeker van een onovertroffen versheid. Zo blijft u nooit met overschot zitten. En stuurt u uw bestellingen bij op basis van uw best verkochte producten. U speelt naadloos in op de wensen van uw klanten.

La Praline verzekert u van de meest verfijnde smaken en een probleemloze levering.

 

 

Bovendien hanteren wij geen minimum voor bestellingen. U bestelt enkel wat u nodig hebt. Op die manier stemt u uw bestellingen af op drukke – én minder drukke – periodes in uw zaak.

 

Neem contact met ons op via de contactpagina en kom langs om al onze ambachtelijk gemaakte pralines en chocoladeproducten te ontdekken.

Welkom bij La Praline in Ekeren !!! Uw ambachtsman is chocolade van topkwaliteit !!!